söndag 11 januari 2009

Sliten och så jävla glad

Festprinsen har sämplat ut och just nu är jag sliten men blir så glad när jag har lite folk i min "BRUNO GANG" men när patetiska människor lämnar roliga kommentarer blir jag bara gladare.
Att stavningen är fuckt up är en helt annan fråga, är kanske mera för jag inte vill lägga ner 100timmar på ett äckligt inlägg.

OCH mitt liv är jävigt trist för såna som er finns , spec vågar ni inte skriva vilka ni är så jag kan skriva skit om er på min blog .

http://kulturtrash.blogspot.com/
Hon verkar tycka om mig , ska jag ragga upp den fattiga studenten?

4 kommentarer:

 1. Gå en skrivarkurs och starta en riktig blogg. Har du inte fler hjärnceller än dina hatarceller?

  SvaraRadera
 2. Jag vågar visste skriva vem jag är! Men jag kanske inte vill ha din fula töntiga uppmärksamhet :D kanske blir smittad, livsfarligt ju.

  Och det tar inte "100 timmar" att stava/skriva rätt, det är bara du som är efterbliven. Skriv inga inlägg då om det är så äcklig. Man kan ju nästan tro att du sitter/ligger i din egen spya du som blir så äcklad av allt.. Du lär ju stinka något ILLA och du lär ju knappast ha tid och duscha du som bara springer mellan datorn och kebaberian liksom. ÄT UPP DEN HÄR som janne smisk sa

  SvaraRadera
 3. Men behöver inte lägga ner 100 timmar på ett blogginlägg, så jag antar att du inte bara har problem med ditt liv, utan också med din Svenska.

  SvaraRadera
 4. ORKA MÄRKA ORD!!!!!! IDIOTER!! DET ÄR BÄSTA BLOGGEN EVER!

  SvaraRadera