fredag 9 januari 2009

skönheten och odjuret..


Finns en bloggare som heter kenza, nåt luder i från sthlm .
Visst hon är jätte snygg men varför skaffar hon en lite ful bergsturk ifrån grekland? Han ser ut som nån har kastat saltsyra i ansiktet på han och sen försöker släcka det genom att hoppa på han fula potatis näsa? Den där Teo ser verkligen ut som skit ! vill ni se?
//BRUNOBildlånad från hennes blogg.

14 kommentarer:

 1. Seriöst, vad är ditt problem? Kan inte dom få skriva vad dom vill i sina bloggar? Bara för att du inte blir känd för ditt töntiga bloggeri är inget dom kan råför. Dom hade turen att bli kända för deras skrivande, och vad egentligen är du ute efter för att bli känd?

  SvaraRadera
 2. Du skriver som en kratta :<

  SvaraRadera
 3. Jag vill veta hur du ser ut!

  SvaraRadera
 4. asså ärligt man ska vara glad för att hon inte går på utseendet eftersom att hon gillar honom så kan du väl låta henne göra det hon ska få ha den kärlek hon vill utan att du ska bry dig om det. Det angår inte dig. Låt Kenza vara hon får vara som hon vill!!!
  Bara för att du inte är nöjd med dig och kan få henne fast du vill och jag håller med de andra du skriver som en kratta och ärt avundsjuk på att du inte är känd.

  SvaraRadera
 5. Oj oj oj din stackare ! stackars stackars människa! Gud vad du måste ha haft en taskig barndom !

  www.moncans.blogg.se

  SvaraRadera
 6. men du verkar inte ha så mycket till liv du helller eftersom att du tydligen läser bloggar som du hatar. hahahhaha, hur kan man orka lägga ner energi på sånt här? skaffa dig en kompis som du kan va med istället, det finns nog någon som kan tänka sig va med dig om du har tur :)

  SvaraRadera
 7. Jag kan anmäla dig för att du är så himla rasistisk. Ännu en idiot som inte har insett att det är bla invandringen som för Sverige framåt. Av 10 svenska läkare har 6 av dem utländsk bakgrund. Och du sitter bakom en datorskärm och gnäller över vackra och framgångsrika tjejer som Isabella Löwengrip och Kenza. Det säger ganska mycket om dig. Kenzas pojkvän ser förresten bra ut. Nån måste ha hällt in saltsyra i din hjärna.

  SvaraRadera
 8. ETT TIPS!!!!!

  om du någonsin vill bli lycklig så måste du sluta ha ett sådant negativt och hatiskt tänkande om exakt allt och alla. då kommer du ingenstans i livet och kmr att vara olyckig livet ut som du uppenbarligen är. jag tycker ofattbart synd om dig. du mår så dåligt innerst inne så för att kunna känna att du duger så klagar du på exakt allt i världen och har negativa tankar om allt. för då känner du att du inte är den enda här i världen som folk inte tycker om och som inte duger.

  jag säger enbart det här för ditt eget bästa . om du någonsin vill bli lycklig så sluta hacka på andra o tänka så negativt, det e klart att ingen vill vara vän eller älska en som bara klagar på allt o alla och har ett negativt tankesätt. börja istället att försöka se det positiva i saker och ting så kmr du att utstråla positiv energi och jag lovar att du kmr att komma betydligt längre i livet!

  SvaraRadera
 9. Alltså en mer idiotisk blogg har jag aldrig sett tidigare... Ursäkta men vad fan är det med dig??? Orka kasta skit på allt och alla som du gör!!! Lägg ner skiten och försök va lite mer positiv...

  Och eftersom du kastar skit så känner jag att jag kan få kasta lite skit på dig... Du är säkert en sån som blivit nobbad hela livet av tjejer, det är därför du kallar oss tjejer luder och horor och det andra med det tredje...

  Väx upp för fan!

  SvaraRadera
 10. Och en sak till... våga visa upp dig själv på bild, din fega idiot.

  SvaraRadera
 11. Hellre ful bergsturk än särskrivare... any fucking day!

  SvaraRadera
 12. Palla bry sig om folks utseenden. Det är hennes val ochc hon är antagligen lycklig med han. De som endast går efter utseendet lär inte bli lyckliga i slut ändan -.-'

  SvaraRadera
 13. Japp, Kenza är snygg! Nästan som jag ;) Fast bara nästan. Dessutom är hennes kille snygg! :) Förstår att hon gillar honom:P Han ser så cool ut på något sätt XD

  SvaraRadera
 14. asså, ALLA som du skriver är horor,slynor osv, borde polisanmäla dig (?) Om du kallar alla horor och sånt skit, vad är du då? En unge som lever på brödsmulor som jag kastar ner från balkongen? Väx upp va??


  Puss och kram på dej Bruno

  SvaraRadera