lördag 10 januari 2009

http://kulturtrash.blogspot.com/ eller mera WHITETRASH..

Nån Tjej , kille , jag vet inte hur jag ska förklara henne. men trans kan vi kanske säga.

Den där tjejen , Har säkert inga vänner, sitter ensam i matsalen och helt enkelt haft ett ensamt liv. Såna där ska man helt enkelt tycka synd om .Bris , barnens hjälp telefon har säkert sagt till henne att hon ska skriva den där tråkiga bloggen och kanske ska nya vänner och förbättra henne dåliga självkänsla.
Livet kan vara svårt om man har blivit mobbad och inte haft nå vänner , till och med kanske bott i en husvagn hela livet med? jag vet inte men slutsatsen drar jag nu ,
0200-230-230 ring om ni är som hon , då har ni nån vän som får betalat för att vara din vän...

Hon skriver massa skit om mig , men BRUNO gör 100% värre kanske !!!!
Anmälde mig till blogger? skrattar och skrattar , Om det är så kommer det en ny hat blog ,
Som pojken i guldbyxorna sa , kommer komma flera som har såna byxor som han.

Hitta ett youtubeklipp? kan det vara tjejen i fråga?

4 kommentarer:

 1. Haha, du är ju bara dum i huvudet.. Hon kritiserar dig och det borde du väl fan kunna hantera, eller?

  SvaraRadera
 2. Haha, helt seriöst. Jag bara garvar åt dig! :P Jag har vänner, pojkvän, familj, sitter aldrig ensam i skolmatsalen och är verkligen inte i behov av kontakt med BRIS. Har heller aldrig varit mobbad, tvärtom väldigt omtyckt.

  Jag kan ta att du "hatar" mig, men när du kritiserar andra, det är det jag stör mig på. Så jag hoppas verkligen att blogger.com tar min anmälan på allvar. Och om de inte gör det, då sänder jag dem en till, en till, en till o.s.v. Tills jag får ta kontakt med dem personligen.

  Din blogg är löjlig. Speciellt eftersom du skriver saker och ting som du inte ens vet någonting om. Du vet ju t.ex. ingenting om mig, haha.

  Pinsamt grabben.

  SvaraRadera
 3. Det kanske är så att det är du som ringt till bris? Eftersom du måste ha ett tragiskt liv och sitter och skriver skit om folk du inte ens vet någonting om.

  SvaraRadera
 4. "Den som är den?" tar ju helt klart åt sig, tycker att det är hon som är patetiskt. Det finns en sak som kallas ödmjukhet som hon verkar sakna. "jag var väldigt omtyckt" , "du vet ingenting om mig" , men hur vet du att du var omtyckt då?

  SvaraRadera