fredag 9 januari 2009

Första inlägget!

Hejsan alla pojkar , män , för ni är mina målgrupp för läsare .
Försöka inlägget ska jag bara säga att denna blogg kommer det vara mycket hat på , så jävla mycket hat mott blogghorer , äckliga youtube klipp som svenska folket lägger upp.

Har tröttnat som sagt att vakna varje morgon och sen öpnnat min laptop och sen läsa massa skitbloggar och bara störa sej på dom! Så därför startar jag min hatiska blogg mot alla missfosters där ute..


Först kanske vi ska börja med att kritisera blondinhoran eller vi kanske ska kalla henne blondinbella.
Varje dag ser man i aftonhoran(aftonbladet) att dom har skrivit om missfostret. jag blir så jäkla förbannad på den tjejen med.Ikväll ska hon skämma ut sig för halva svenska folket och visa sitt fula face i tv4 på lets dance. , med massa brunkräm och äckel. Hon kan lika gärna gå ut på gatan och göra nån nytta? Hon är en affärskvinna ?
Skulle inte förvåna mig om hon jobbar extra på stockholm krogar som below jober..
Ny äffars ide bella?


tack för mitt och ni kalla kalla mig bruno.....

13 kommentarer:

 1. Jävla Blondinbella! Hoppas hon gör bort sig totalt i Lets Dance!

  http://marycaroline.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hur pinsam får man bli? Jag syftar såklart på dig. Du är patetisk och självklart väldigt avundsjuk, du skulle bra gärna vilja vara Teo som han nu heter istället, det kan jag sätta mycket på.

  Dessutom, vad tjänar det till att klanka ned på folk? Skulle inte tveka en sekund på att du själv inte är så omtyckt, kanske blev illa behandlad som barn? Det tjänar som sagt inte mycket till.. att kalla någon "h'ra" och liknande är bara nedvärderande och kränkande, tänk på det.

  Och för det andra .. om du vill uppnå någonting med din blogg skulle jag tipsa om en svenskakurs, du skriver inte särskilt tydligt.

  http://ninaek.blogg.se

  SvaraRadera
 3. herre gud "hataren"
  du är juh bara så patetisk, tänk om du läste något sånt här om dej, nu har säkert blondinbella annat för sej än att kolla in din patetiska jävla blogg

  om du kollar deras bloggar så ofta så måste du juh var avundsjuk för jag förstår bara inte hur man kan ta ut ilskan på det här viset, det är juh seriöst sjukt

  visst att du inte gillar blondinbella för det fins det många som inte gör men bara för att hon är känd, tjänar bra pengar och har bra självförtroende så kan du juh fan inte vara så elak att du startar en blogg om hur mkt du hatar andra bloggare, det är bara ett tecken på avundsjuka. och om du tycker "varför läser han min blogg och lägger ner tid på att skriva ner en hel jävla text om hur dum jag är om han ändå hatar mej" så here is the deal, jag hatar dej inte bara för att jag skriver så här och jag känner att jag måste försöka banka lite vett i din feta skalle om du förstå att det du skriver bara är DUMT DUMT DUMT och exxxtreeeeemt avundsjukt

  SvaraRadera
 4. Gör inte som jag, dvs avsätt inte ens 1 minut till sån här skit. Det värsta är att det är precis det han vill. Kan man inte bli älskad så försöker man bli hatat. Trist men sant

  SvaraRadera
 5. Du är pinsam! Men jag antar att det är just det eller nåt annat ditåt du vill att jag ska tycka! Då ser ju statestiken för din blogg bra ut. Så detta var första och sista gången jag var här inne/kommenterade.

  SvaraRadera
 6. HÅLL DIN BLOGG UPPE. DEN KOMMMER NOG ÄGA SÖNDER.

  MÅNGA KOMMER SKRIVA DUMMA KOMENTARER TILL DIG, (FÖR ATT DOM ÄR AVUNDSJUKA, DOM TROR JU ATT MAN ÄR AVUNDSJUK SÅ FORT MAN SKRIVER EN NEGATIV KOMENTAR TILL TEX BLONDINBELLA. ALLTSÅ ÄR DOM SOM SKRIVER NAGATIV TILL DIG, ÄVEN AVUNDSJUKA PÅ DIG) DET MÅSTE VÄL VARA SÅ ? DOM SÄGER ATT JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ BELLA BARA FÖR ATT JAG TYCKER HON DANSAR DÅLIGT. DOM SÄGER ATT JAG INTE KAN DANSA BÄTTRE SJÄLV. JAG HAR GÅTT PÅ DANS I 10 FUCKING ÅR, KLART JAG KAN DANSA BÄTTRE ÄN BELLA !? NEJ MEN DOM VET TYDLIGEN ATT JAG BARA ÄR AVUNDSJUK, FÖR ATT JAG INTE KAN DANSA SJÄL. HAHAHAHAHHAHA IDIOTER DET FINNS ALLTSÅ

  SvaraRadera
 7. Finns det någonstans man kan anmäla dig, möjligtvis?

  SvaraRadera
 8. haha du gör ju precis som blondinbella just nu fattar du inte det ? Dvs du skiter i hur eller varför du får läsare, bara du får de ...suck

  SvaraRadera
 9. ooh fyfaaaaaaan va cooool du är, ´kollar på bloggar och sen skriver massa skit om dom. ett tips, bara sluta kolla?

  SvaraRadera
 10. mansgris som inte tål att kvinnor har framgång dra hem till ditt arabland med burkakvinnor då? varför bo i ett fritt land om du inte klarar det? tönt!

  SvaraRadera
 11. Helt rätt åt blodinbella. E less på hennes malliga attityd. Hon kan lika bra sticka till holland och horar där! Hon ser ut som en whore!

  SvaraRadera
 12. Det hade varit jävligt intressant att få se skaparen bakom bloggen.

  SvaraRadera
 13. Skämma ut sig och skämma ut sig. Förutom att vara Sveriges största bloggare, intelligent, rik och snygg så kan Blondinbella också dansa :O Wow hon kan verkligen allt!

  SvaraRadera