torsdag 15 januari 2009

BRUNO DEJT UNGAMAMMOR


På Internet finns det ingen sida där unga mammor kan dejta andra men jag kan hjälpa er/dom om ni vill ha nån ung milf.. Dom flesta och inte alla har haft problem i livet , men nu kommer det , så alla fula stekare , ensamma Internet nördar , idioter ....
Tänk så här ni slipper underhåll...

BRUNOMILF24.COM

http://mammamarlie93.blogg.se/

En mamma på 15år , Emo-aktig tjej.. Lever säkert på bidrag så hon söker säkert en rik stekare.
Men vill ni förgylla hennes liv? gå in på hennes blogg , hon har säkert skärt sig i handlederna som ung? eller hon är ju ung..

http://ungmamma15.blogg.se
En mamma på 17år kanske , Går i skolan hällre än att vara med sitt barn och lämnat över allt till barnes pappa! så kan nån vara snäll och styra upp hennes liv?

MAMMANBECKA
http://mammabeckas.blogg.se
18år och 3barns mamma! behöver jag säga mer MILF MILF MILF.....

http://moncans.blogg.se/
Om du har suttit inne på ett LVU-hem eller är nån snuskig kåkfare? där har du drömtjejen för just dig...


Här har ni tre mammor jag tipsar er om:) lycka till era fuckers , nu behöver ni inte vara inne på milf.com.
6 kommentarer:

 1. hahha, mycket liv du måste ha, om du nu inte tycker om bloggar, varför startar du en egen :o du får ju ingen uppmärksamhet om det är de du tror !

  SvaraRadera
 2. Du har sjukt stora problem. Lägg dig inte i andras liv och försök leva ditt eget. Jag kan inte tänka mig att NÅGON av dessa mammor vill ha någon som helst jävla hjälp ifrån dig. Absolut inte jag iallafall. Jag, MammaBecka och Emelie har SERIÖSA förhållanden, och hur det ligger till med Monica vet jag inte, men jag tror absolut inte hon skulle vilja ha hjälp från en sådan idiot som dig!

  Du ska också ge fan i att yttra dig om hur andras liv ser ut när du vet så vidrigt lite.

  Du kan ju ta och läsa lite bättre på dom här bloggarna innan du utger dig för att vara någon jävla par rådgivare. För du misslyckades TOTALT!

  SvaraRadera
 3. Måste bara få kommentera kommentarerna...

  Fär det fösta så är det väl inte bloggar i sig som han inte gillar, eller har jag missuppfattat? Det är väl personen som skriver bloggen.

  För det andra så: Alla har rätt till sin åsikt. Att få säga och tycka vad man vill. Att sedan inte åsikten delas av andra är en helt annan sak, men ingen, absolut ingen kan säga att man inte får tycka vad man vill.

  Tycker han att du är dum i huvet så är det hans fria åsikt att tycka det. Tycker du att jag är han i huvet, Fine, det är din åsikt.

  Men förvänta er inte att alla ska tycka lika. förväntar mig inte att alla ska tycka lika. För hade vi alla tyckt samma sak hade vi aldrig kommit någonstans här i världen. Att sedan allt tyckande inte alltid är så passande är en helt annan historia, men tycker du någon har fel, ja då behöver du inte heller "följa" den personen. I det här fallet så ignorera.

  Däremot så tycker jag inte att man ska försöka att övertala andra om att sin egen åsikt är den enda rätta när den andre tycker att den är fel. Acceptera då att den andre har en annan åsikt.
  Du har din åsikt, jag har min, han har sin och det kommer vi aldrig att komma ifrån. Så enkelt är det, och detta är min åsikt.

  Ni skriver ju vad ni tycker och tänker i era bloggar.... eller är jag fel ute?

  Jag kan inte säga att jag gillar alla inlägg här, långt ifrån, men som sagt. Det är hans åsikt. Delar ni den inte.... ignorera....

  SvaraRadera
 4. Herregud människa, jag hakar upp mig så förjävligt på alla tabbar du gör i din blogg!
  Vet du vad MILF står för? Jag hjälper dig ännu en gång "mom i´d like to fuck" Genom att kalla dom för milfar så ger du den uppfattnigen att du vill sätta på dom (inte för att du någonsin skulle ha en chans). "Här har ni tre mammor jag tipsar er om:)", du har visst svårt för matte också... du räknade upp FYRA mammor(som du vill sätta på). Att bli irritead på att folk väljer att kommentera annonymt är inget du har rätt till, med tanke på att du själv är rätt annonym här, dubbelmoral!
  Du skriver ner så jävla mycket skit om folk, som öppnar sig på sina bloggar, skriver ner riktigt personliga saker, men dom är öppna och ärliga om vilka dom är, om deras familjer, var dom bor. Men den här personen, som pratar om sig själv i tredje person, som är helt uppenbart rädd för att avslöja sig, vem är han? Han är inte lika modig som alla andra, för ingen vet vem du är, vem din familj är, var du bor. Den som är feg, den som är liten och ynklig, det är du! Du vågar inte ens stå för dina åsikter, du gömmer dig bakom datorn med ett falskt namn.
  /Stina

  SvaraRadera
 5. P.S. Sitter å funderar på om inte det här är olagligt, inte nog med att du kallar folk för horer, så prackar du på folk dom här unga mammorna, utan deras tillstånd. Har en liten känsla av att det är olagligt och att dom kan anmäla dig för det här (och jag hoppas att dom då gör det!).
  Alla har rätt till sin åsikt, precis som personen skrev där uppe, men att smutskasta folk är inte snällt. Då går man över gränsen, man kan säga vad man tycker på ett fint sätt, utan att andra ska behöva lida. Så den personen som skrev det där långa inlägger om att alla har rätt till sin åsikt bör tänka till lite extra! När man bryter mot lagen/är på gränsen att bryta mot lagen, då undrar man ju vad folk tänker med när dom försvarar såna här människor! man ska hålla sig inom gränserna, den här killen går för långt! Man kan inte hänga ut människor sådär, dom här tjejerna har inte gett sitt medgivande.
  /stina

  SvaraRadera
 6. ursäkta men varför läser du ens deras bloggar om du nu stör dig på dom ? :S när folk skriver om unga mammor, då blir jag fan arg. jag är själv ung mamma & jag är en BRA mamma, fastän jag går i skolan ! vi vill liksom ha en utbildning, förstår du ? vem fan vill sitta hemma sen som någon jävla hemmafru ?! & mammabecka är PERFEKT. hon är en stark person, tillskillnad från dig. USCH & FY & TVIIII *spott*

  SvaraRadera