lördag 24 januari 2009

KORVFEST!


Ni vet korvfest?
http://gaybloggen.com/ , amir gayen som är kompis med diskaren.
fatta vad meterviss med kuk han måste ha fått!!!

12 kommentarer:

 1. Kvinnohatare, böghatare och dålig på att skriva. Du verkar så extremt intelligent. Tragisk och patetiskt är vad du är.

  SvaraRadera
 2. Håller med ovantsående person.

  Går din blogg ut på att du går in på någons blogg, märker de är bög/invandrare/kvinna som har sex med fler än en kille?

  Det roliga i när folk dissar andras bloggar är att de gör pricksäker satir av dem.

  Att gå in på någons blogg och säga "Wow, han tillhör den här minoriteren, då säger jag att han fått kuk i sig/är turk/är en hora med syfilis/fet" Vart i ligger mitt intresse i att läsa det?

  Om du nu ska näthata och dissa andra människor får du uppa din profil lite, för det här håller inte. Kanske partykungen som BennyBlanco (som du med största sannolikhet känner till då du försöker efterhärma honom - och även han är tråkig men inte lika tråkig som du) skulle gilla sånt här poänglöst dravel tillsammans med övriga mentala underpresterade men är det verkligen något att vara stolt över? Men så igen så utgår jag ifrån att du försöker göra något annat än att efterapa Blanco.

  Hur som hellst, du verkar vara tillräckligt smart för att utnyttja ett koncept någon annan har gjort så varför inte bevisa du kan göra det bättre än såhär?

  SvaraRadera
 3. Okej, sorry men du ä så fucking kung! de ä as roligt att läsa om fjortisar! men gå inte på Kenza förfan.

  SvaraRadera
 4. Om du skulle behöva gömma dig för folk som vill slå ner dig på gatan kan du ju gömma dig bakom smink: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=182475

  SvaraRadera
 5. Hej Bruno. Anton Gold här igen. Tänkte fråga om man kan få bjuda herrn på en Fika. Jag menar Göteborgs Coolaste Gaybloggare fikar med Sveriges ända Wannabe-cooolbloggaren.

  Såklart betalar jag flyg och hotell om du inte redan bor i Göteborg. Hör av dig!

  puss
  *ringer aftonbladet och berättar om vem jag ska träffa*
  puss igen
  *börjar gråta av skratt*

  SvaraRadera
 6. Riktig skön blogg :) hatar alla brunkräms fjortisar!!

  SvaraRadera
 7. lite mer info om moncns.blogg.se

  tjejen lurde sin kille att hon var 21 när hon i själva verket var 16 sen struntde hon i helighet i p piller och vägrade öra abort trots att han försökte. hn såg henne som ett ligg hon som pure löv! riktigt psykfall!!

  SvaraRadera
 8. du är så jäääääävla skön!!!!!!!!!! seriöst, jag har funnit min självfrände i dig! Jag delar fan alla dina åsikter!! You made my fucking week.
  MOAHAHAHAHA cheers mate!
  kolla bara in det här och ge dina kommentarer,SNÄLLA;

  http://paulinadanielsson.blogg.se/2009/june/jag-ar-svar-som-person.html#comment

  SvaraRadera
 9. HAHAHA XDD <33
  fy fan vad jag ÄLSKAR din blogg!! :DDDD

  SvaraRadera
 10. BRUUUUNOOOO, VII SAKNAR DIG!! KOMM TILLBAKA, INGEN DISSAR FOLK LIKA FETT SOM DU!!!! vi behöver helt enkelt människor som sätter fjortisäcklen på plats

  SvaraRadera
 11. Jag tror att du är sugen själv så fixerad som du verkar vara! Den som sa det han var det!!!!

  SvaraRadera
 12. Herregud vad tradig du är. Variera dig lite. Din blogg är lika varierande som dagensmuffin.se men där får man lite recept och god svenska iaf.

  Koncentrera dig på läxorna istället för att läsa fjortisbloggar och titta på bögar, så kanske du också får något att leva för i framtiden.

  SvaraRadera