söndag 11 januari 2009

Folk hatar mig, varför?Efter jag ätit en kebabrulle och träffat nära och kära så kommer jag hem och ser att folk har bloggat om mig? Det är meningen att jag ska blogga om dom jävla idioterna. men iallafall har en ensamstående mamma på kanske 14år ,tagit sej tid att lägga sitt barn för att skriva ett inlägg om mig. Sen dom där fjortis tjejerna med? ...

Så nu ska jag ut med min känslor till mamman... Du lever säkert på massa bidrag och aldrig har jobbat , hoppat av skolan för du trodde du var cool , medans du gjorde det blev du på smällen, fint barn har du , men hur ser du ut själv, är du säker på att det är ditt? dom kanske förväxla barnet på bb eller nåt.
Slutsatsen jag drar över dig är misslyckad...

Tror ni BRUNO bara ska ta skit ! nejnej!


Internet vad det finns så mycket patetiska idioter!
Nu ska jag spela xbox och sen försöka koppla av lite, blir bara så förbannad när jag öppnar laptopen.

8 kommentarer:

 1. Du är så jävla full av fördomar! Asså vem fan är det som är patetisk egentligen? Korkade as /Anonym Fjant

  SvaraRadera
 2. åh herregud!
  Jag saknar ord....
  Jag känner inte ens dig och jag bara ogillar dig så starkt, helt sjukt!
  Är helt förvånad över att jag kan ogilla nån jag inte ens känner, nån jag inte ens vet vem det är.
  Men bloggen ska ju spegla vem man är, och du visar tydligt vad du är för sorts människa och jag hoppas att folk håller sig undan, för du sprider mycket hat och elände omkring dig!
  /Stina

  SvaraRadera
 3. Jag fattar itne hur någon över huvudtaget kan starte en sån här kass blogg som du har^^ allvarligt, vad är ditt problem? Du är helt sjukt korkad, o jag tycker synd om dig som är så patetisk o löljig! tror du att du är cool eller ngt som rackar ner som fan på alla andra? Du kanske inte inser det men det kanske inte är folken du klagar på som har problem utan du`? Sök professionell läkarhjälp! du om någon behöver det! Men frågan är om ens det skulle fungera.....

  SvaraRadera
 4. Jag tror inte att någon orkar lägga ner sin energi på att hata dig, de flesta tycker nog bara synd om dig. Alla de personer du klagar på har hundra gånger mer liv än du, och de stora bloggarna du klagar på tjänar till och med pengar på det de gör. Poor u..

  SvaraRadera
 5. jag hatar inte dig. jag tycker att det är ganska rogivande att läsa vad du skriver om folk, sånt som man själv bara vill skrika ut ibland. du har gjort min söndag! tack
  ps tyvärr har jag ingen blogg som du kan smutskasta eller driva med mitt utseende

  SvaraRadera
 6. Du är sjuk, riktigt sjuk. Du spenderar ditt liv i att söka efter bloggar som du sedan bloggar om. Eftersom du inte får uppmärksamhet av att skriva något vettigare så är det kanske förståeligt. Du trycker ner unga mödrar, varför? För att de bildat familj före dig? Onödigt.

  SvaraRadera
 7. Assw inget liv har du genom att skaffa en hatar blogg, troru det hjälper mot ditt deppstion (hursäkta stavingen) elr? nej för du kanske e en mobbad tönt bakom datorn som e typ fet 16-åring kille, skaffa ett liv skabb:S

  SvaraRadera
 8. Jag ser inget fel med att du hatar som du gör, men jag tycker det är konstigt att du klagar så mycket på fjortisar och deras beteende när ditt sätt att skriva får mig att tänka på fjortisar, och du har en sjuhelvetes massa stavfel.

  Dessutom vet jag inte om du försöker vara rolig eller något när du ska hålla på med ditt skitsnack om medborgarskap och att svenska ska vara vita men du framstår bara löjlig i slutändan.

  /Kevin

  SvaraRadera