måndag 12 januari 2009

Sjuk pga över alla horer där ute..

bilden är lånad:http://www.tjockisbloggen.se/

Jag har vinterkräcksjukan! nu blir ni visst glada va! men det kan vara att http://www.tjockisbloggen.se/ har en så äcklig header. Vem ställer ens upp på att ta kort på dom? inte ens blinda barn skulle vilja det ,

Nu blir det sitta framför hinken och försöka att inte tänka på alla idioter här ute på internet..
te.x den där knarkmorsan eller den där pissluffaren kulturäcklet...

8 kommentarer:

 1. Du gillar visst att tortera dig själv med diverse bloggsyning. Rätt fascinerande egentligen, hur du orkar läsa blogg efter blogg men ändå avsky det. Jag brukar undvika att göra saker jag inte tycker om, men du kanske är av någon annan omänsklig natur.

  Life isn't easy big time.

  SvaraRadera
 2. Seriöst grabben. Om du klagar så himla mycket på dom som bloggar, vf skaffade du dig ens en egen blogg? Kränka ner på andra, vad är det för liv man har? Och att du läsar massvis med bloggar, hur kan du orka göra det och sen skriva massa saker om dom? Den som borde skaffa sig ett liv, och ta vara på det är nog du lille människa. Någon som håller med mig? HAHA, du sweetheart! Försök skaffa dig ett liv, men iofs du kommer aldrig klara av att behålla det!

  SvaraRadera
 3. Förutom dig så stör jag mig jävligt mycket på rubriken! Vet du vad "pga" står för? Ska hjälpa dig lite "på grund av"
  Så tar vi hela rubriken utan förkortningar "sjuk på grund av över alla horer där ute".
  Nu är jag lite osäker på om du riktigt förstått vart felet ligger... "över" är överflödigt, inget "över"!
  Lär dig svenska människa!
  P.s. Jag som inte ens är svensk medborgare förstår bättre, skäms människa! Hur låg iq har du egentligen... tja... bloggen visar ju att det inte finns mycket att hämta, väldigt tomt i skallen, ekar nog en hel del!

  SvaraRadera
 4. hahahahahaha BÄST!

  SvaraRadera
 5. de är sjukt de du gör, anmäld. ha!

  SvaraRadera
 6. horer = blir man i sverige resten är fina kolla på greker chilenare peru ni svenska är äckliga.. ni är som en tras som slängs och tar en ny. ni är kära varje månad

  SvaraRadera