tisdag 13 januari 2009

äcklig horigt inlägg av Sara leppänen.http://sooetnos.blogspot.com

"Jag startar med att tala om för er att DENNA människa är en sådan patetisk människa, han kränker ner på folk och folks bloggar? Vad är det för mening? Har man inget bättre för sig än att snacka ihop massa skit om folk han inte ens känner.. Har du inget liv? Varför ens starta en egen blogg om du hatar bloggar så mycket? Du är en liten liten människa, som lever på pappas socialbidrag och du får inte tillräckligt med uppmärksamhet. Det är därför du startar en egen blogg, för att du ska tro att du får bättre uppmärksamhet genom att kränka ner andra och säga att dom är vidriga och det. Den ända vidriga människa är du "BRUNO", för det är INGEN som tar åt sig av det du skriver! Du kanske läser detta, och hoppas du har skaffat dig ett bätte!"

Den där sara ,eller den där idioten? har skrivit massa roliga kommentarer om mig , och just nu ska jag svara på tal.
Först har jag ett jobb, jag kan äta oxfilé varje dag om det skulle bara så . men du
måste ringa försäkringskassan dagarna ut och in eller fylla i "ansökan om socialbidrag" och använder comviq kompis 75kr för du inte har råd att ringa med nåt annat. så klandra inte ner mej. Skulle slå vad om att du sitter på bibblan och bloggar med för du är så ur fattig.
När jag äter en plankstek för 210kr äter du nudlar för 2,5kr som man köper på nån turk marknad....

men ni vet vad eniro är va? titta här
http://privatpersoner.eniro.se/query?what=wp&search_word=Sara+lepp%E4nen&geo_area=
sms:a på...

Blir bara så förbannad ! HAT HAT HAT mera HAT

Nu ska jag spy ännu mera ! äckel blogg sara..


7 kommentarer:

 1. Tack för en bra hatblogg BRUNO, finns för få såna. Sätt Blondinbella och ludereliten på plats!

  /

  SvaraRadera
 2. hahahahahahahahahahaha, seriöst BRUNO. Du ska inte tala om för mig vad pengar är. För det vet jag verkligen. Jag är ett rikemansbarn med en rik pappa. Varför skulle jag då behöva söka efter pengar? Till skillnad från dig som har en alkolist till pappa, och en ner drogad mamma som bor på ett psykhem och du jobbar på en soptipp för att kunna överleva så behöver jag inte pengar som du behöver. Bibblan och bloggar? Hahahahaha. Nej, jag har 2 egna datorer, en bärbar och en stationär. Så, tala inte om för mig vart jag är, för det vet inte du. Bara för att du är tvungen att hyra in massa manshoror för att få någonting. För något bättre har du inte råd med :) Nudlar på ett turk ställe? Ta och ge dig nu va. Jag går för i helvete Restaurang linjen så tala inte om för mig vad jag äter och inte äter. Ja, spy upp dina nudlar gör det, för ingen som bryr sig. Inte ens din pappa som sitter full i soffan. PS. Det är veeerkligen fel nummer som står på internet hjärtat! (: Prova att ringa så får du se att det kortet inte används. Men iofs, du har väl inte råd med ringa? Och kom på någonting bättre. Något mer som tar hårt på en, som för en att bli knäckt! för det kan inte dina ord göra älskling. Du är för snäll :) Pusssss!

  SvaraRadera
 3. Detta skulle kunna vara en underhållande blogg om det inte var så att du visar så tydligt att du är en undermänniska genom att skriva så förbannat dålig svenska. Bristen på intelligens lyser igenom för mycket, blir lite mycket lyteskomik av det.
  Lär dig grammatik och kör texterna genom ett rättstavningsprogram så skulle du ev. kunna dölja att du är ett simpelt white trash.

  SvaraRadera
 4. jag tycker din blogg är fantastisk. Keep up the good work! Får gratta dig till att fått en tråd på Flashback.

  SvaraRadera
 5. Det roliga är ju att alla som du skriver om tar åt sig vilket visar att det du säger är sant dessutom tycker jag inte att det känns så smart att skryta om att sin farsa är rik , och du skryter om att du äter på dyra resturanger, men lilla gumman fixa ett jobb då och visa att du kan köpa de själv annrs är det ju som Bruno säger.
  Lång live bruno

  SvaraRadera
 6. Ehm, jag tycker faktiskt ni båda är fjantiga "Sara" och "Bruno". Jag menar ni kommer inte med några bra argument till varandra utan. Det enda ni gör är att skriva att den andre är fattig fastän ni inte ens känner varandra.

  Visst det är heller inte så snälla saker Bruno skriver men, frågan är då varför du då besöker den om och om igen Sara? För att se vad det är för intressant han skriver, även om det är taskigt?

  Jag kan nästan lova att i princip ALLA här som skriver vill läsa det han skriver eftersom, det retar upp er..för han får det ju att verka som om han inte har någon självinsikt, vilket han nog har.

  Ni förstår väl att han fortsätter skriva det här för att det lönar sig! Det är ju ganska många som läser bloggen och, han är anonym.

  SvaraRadera
 7. asså din blogg är rätt najjs att gå in på när man inte har ett skiiit att göra, keep it up dear :P

  SvaraRadera